Huidverbetering bij Skinstitute Leusden met de Harmony XL

Harmony XL huidverbetering Skinstitute

Huidverbetering met de Harmony XL bij Skinstitute instituut voor huidverbetering

Met de Harmony XL is kunnen we bij Skinstitute meerdere behandelingen uitvoeren. Het multifunctionele apparaat combineert licht en laser om verschillende huidtypes en huidproblemen te behandelen met minder hersteltijd.
De Harmony XL kan ingezet worden voor vele huidaandoeningen:
-Laser tattoo verwijdering
-Acne behandeling
-Spider Naevi
-Striae
-Wijnvlekken
-Couperose
-Ontharing
-Psoriasis
-Huid verjonging
-Pigmetnvlekken
De Harmony XL maakt gebruik van een combinatie van laser, IPL , LED, UVB, nabij-infrarood en geavanceerde technologie van de fluorescentie.
Een belangrijk voordeel van Harmony XL zijn de voordelen voor patiënten. Ze kunnen meer gerichte behandeling krijgen, betere esthetische resultaten bereiken en herstellen sneller dan met minder geavanceerde systemen.
Het biedt de patiënt verbetering in kleur, textuur en toon, huidverstrakking allemaal op een kosteneffectieve wijze zonder injecties, of chirurgie.
Voor een aantal behandelingen zullen wij ingaan op de werkwijze.
Couperose behandelen.
Bij het behandelen van couperose zijn ongeveer 3 behandelingen noodzakelijk. Voor de behandeling wordt een gellaagje aangebracht op het te behandelen gebied welke dient als geleiding van het licht. Het licht dringt door tot de haarvaatjes, waardoor de adertjes zich sluiten. Deze behandeling heeft een zeer snel en zichtbaar resultaat. Door de hitte waarmee wordt gewerkt is tevens huidverjonging een bijkomend voordeel.
Spider Naevi.
Voor de behandeling van spider naevi is meestal 1 behandeling noodzakelijk. De behandelwijze is verder identiek aan de behandelwijze van couperose.
Pigmentvlekken verwijderen
Eindelijk af van uw pigmentvlek(ken), oude handen of uw zonbeschadigde decollete en/of gezicht. Voor het behandelen van 2pigmentvlekken is meestal maar 1 behandeling noodzakelijk. Voor de behandeling wordt een gellaagje aangebracht op het te behandelen gebied. Deze dient als geleiding van het licht. Het licht wordt door de pigmentvlekken geabsorbeerd. De hitte die in de pigmentvlekken, door dit proces, ontstaat vernietigd de pigmentvlekken. Direct na deze behandeling zijn de behandelde pigmentvlekken, voor een aantal dagen, donkerder dan voor de behandeling. Na slechts 5 dagen valt het pigment van de huid. Dit duurt ongeveer 10 dagen. Het resultaat is dan ook direct zichtbaar.
Tatoeage verwijdering
De Q-Switch is voorzien van de modernste lasertechniek, namelijk de YAG Laser. Deze laser is zeer geschikt voor het verwijderen van tatoeages. De inktdeeltjes worden vergruisd waardoor deze op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgebroken. Daarbij is de puls van de YAG Laser precies lang genoeg om de inkt te verwarmen en de huid te ontzien, dit in tegenstelling tot andere verouderde lasers. Voor alle gekleurde tatoeages wordt dan de KTP Laser ingezet. Aantal behandelingen is afhankelijk van de diepte van de inkt en is dus van tevoren niet in te schatten.
Wijnvlekken behandelen.
Voor het behandelen van een wijnvlek zijn meerdere behandelingen noodzakelijk.Indien een wijnvlek zeer diep zit is toestemming
wijnvlekken behandelen skinstitute Leusdenvan de arts noodzakelijk. Voor de behandeling wordt een gellaagje aangebracht op het te behandelen gebied. Deze dient als geleiding van het licht. Het licht dringt door de wijnvlek, waardoor het bloed wordt gestold. Deze behandeling heeft een zeer snel en zichtbaar resultaat.
Zoals u kunt zien en lezen is de Harmony XL veelzijdig en effectief. Indien u meer informatie wenst of een vrijblijvend intake gesprek wenst kunt u contact met Skinstitute Huidverbetering Leusden opnemen.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s